ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

DropoliNews

Ειδήσεις που αφορούν την Βόρειο Ήπειρο, τους εν Ελλάδι Βορειοηπειρώτες , καθώς γεγονότα που συμβαίνουν στην Αλβανία και τα Βαλκάνια

O Τόλης πήγε για μαλλί και βγήκε (ο) «Κουρεμένος» στους Βουλιαράτες – Τα άκουσε για την δολοφονία Κατσίφα (Βίντεο)

O Τόλης πήγε για μαλλί και βγήκε (ο) «Κουρεμένος» στους Βουλιαράτες – Τα άκουσε για την δολοφονία Κατσίφα  (Βίντεο)

Η φράση του λαού «πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος» ταιριάζει απόλυτα στην προεκλογική επίσκεψη στους Βουλιαράτες του υποψήφιου Δημάρχου της Δρόπολης με το Σοσιαλιστικό Κόμμα Δημήτρη Τόλη.

Ο πρόεδρος του χωριού Τάκης Κουρεμένος όπως φαίνεται και στο βίντεο στην τοποθέτηση του τα έχωσε για τα καλά στον κ. Τόλη για την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα και το κόμμα που εκπροσωπεί.

«Δεν έχουμε μαζί μας ένα παλικάρι 35 χρονών, τον Κωνσταντίνο Κατσίφα. Έρχεστε και ζητάτε ψήφο με αυτό το κόμμα. Εγώ δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου, αλλά αυτό το κόμμα δεν πρέπει να πάρει ούτε μια ψήφο στο χωριό μας», ανέφερε με έντονο ο ύφος κ. Κουρεμένος.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα εμπόδια - προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλοί νέοι του χωριού από τις αλβανικές αρχές κατά την διάρκεια διέλευσης τους στην Κακαβιά, διότι παρευρέθηκαν στην κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Μάλιστα ο ίδιος ο πρόεδρος είχε κάνει και γραπτό αίτημα στον Τόλη αλλά όπως φαίνεται από τα λεγόμενα του προέδρου το συγκεκριμένο θέμα δεν επιλύθηκε ποτέ.

Ο Τόλης φανερά εκνευρισμένος από την συγκεκριμένη τοποθέτηση του κ. Κουρεμένου επιχείρησε να αποποιηθεί την πολιτική του ιδιότητα απαντώντας «μην μπερδεύεις την δημαρχεία με την πολιτική , εγώ δεν κάνω πολιτική». Έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει τον πρόεδρο του χωριού ότι υποστηρίζει… του Τσάμηδες.

Προφανώς ο Τόλης ως δήμαρχος δεν έχει καταλάβει πως ο κ. Κουρεμένος είναι από τους γνήσιους Έλληνες και βαστάει τις Θερμοπύλες του ελληνισμού στους Βουλιαράτες μαζί με όλους εναπομείναντες υπερήλικες στην περιοχή της Δρόπολης.

Η λέξη σεβασμός προς αυτούς τους ανθρώπους είναι άγνωστη προς τον κ. Τόλη, πρέπει να μάθετε να δέχεστε και την κριτική και να αναγνωρίζεται τα λάθη σας. Επίσης πρέπει να γνωρίζεται ότι ως Δήμαρχος είστε και πολίτικος και ασκείται πολιτική.

Η Δρόπολη ανήκει στον λαό της και όχι στον Τόλη που συμπεριφέρεται ως Αγάς.

Το αποτέλεσμα από την επίσκεψη του στους Βουλιαράτες είναι ένα:

O Τόλης πήγε για μαλλί και βγήκε (ο) «Κουρεμένος» και έφυγε κουρεμένος 


Μέγεθος γραμματοσειράς: +

Σχετικές Δημοσιεύσεις

03 Ιουνίου 2025
Την ενίσχυση της συνεργασίας Κύπρου – Αλβανίας σε τομείς όπως η οικονομία, ο τουρισμός, η ενέργεια, ...
30 Απριλίου 2025
Την στήριξη της ελληνικής πολιτείας στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως εξέφρασε ο υπουργ...
03 Απριλίου 2025
Την έβδομη έδρα στην Βουλή των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών εξασφάλισε η ομογένεια στις έκτακ...
25 Μαρτίου 2025
Την ελληνική ομογένεια υποδέχτηκε τη Δευτέρα στον Λευκό Οίκο ο Ντόναλντ Τραμπ, για την επέτειο του ε...
16 Ιουνίου 2025
Το Σύνταγμα του 1975 συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια εφαρμογής και είναι χρήσιμο να θυμηθούμε τη συζήτησ...
02 Ιουνίου 2025
Στις 1 Ιουνίου του 2025 εορτάστηκε η 11η επέτειος των εγκαινίων, προεξάρχοντος στη θεία λειτουργία τ...
30 Μάι 2025
Στους Ορθόδοξες ναούς της Αλβανίας εορτάστηκε η Ανάληψη του Κυρίου πανηγυρικά. Μάλιστα στο χωριό Κακ...
22 Μάι 2025
Σ' ολόκληρη την Αλβανία υπάρχουν ναοί αφιερωμένοι στους Ισαποστόλους Κωνσταντίνο και Ελένη, οι οποίο...